YESTERDAYS EVENT AND MEETING

ER DU KLAR?

img_1979

Hey girls,

Så er jeg endelig kommet ud i det gode vejr, efter en trættende dag med endnu mere AT-skrivning. Heldigvis skal vi fremlægge imorgen, og derefter er der LANG læseferie til de kommende eksaminer.

Og sidst men ikke mindst, kan jeg se frem til et brag af et karneval der venter lige om hjørnet. Har I fundet ud af hvad I skal klædes ud som, jer der skal med? Faktisk sælger jeg mit barbie kostume fra sidste års karneval: HER. I kan bare skrive i en privat besked på fb. Men I skal være hurtige.

I år skal jeg være noget jeg har ville længe, sammen med en af mine bedste veninder. Der var rigtig mange karnevalskostumer og vælge imellem, men vi er gået all in med SWAT udklædningen. Temaet til årets karneval er “Verden er fuld af” – og det kan i bund og grund være alt mellem himmel og jord. Jeg er SÅ klar! Er du?

Knus,

Sheila 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAYS EVENT AND MEETING