OUTFIT AND FASHION SHOW

FRESH AND HEALTHY LOOK

9b5da3f2-24b3-4063-9693-af0208f96ca8

Godmorgen kære jer!

Jeg er netop lige vågnet fra en god nats søvn, til et super dejligt vejr her i Aalborg. Der er mange flere folk inde i byen end der plejer, på cafeerne og på havnen. Det er så skønt med et nogenlunde sommervejr. Det giver en hel anden form for energi og humør. I dag skal jeg bare slappe af og det bliver nok med lidt snacks og noget Netflix. Det er virkelig tiltrængt efter en omgang træls sygdom.

Inden jeg hoppede i seng igår aftes, afprøvede jeg mit nyeste produkt fra ShytoBuy DK, som er den smarte lille øjencreme I kan se på billedet ovenfor. Den er så lille og fiks, og lige til at have med i tasken. Eller i lommen, for den sags skyld.

Det er en naturlig behandling af mørke rander, som jeg i forvejen døjer en del med. Både mørke rander og lidt hævede poser under øjnene, hvilket er svært at dække, selv med makeup. Jeg ved det er naturligt at have, men allerhelst ønsker man jo at slippe for den slags. Du kan også få det hvis du er ryger, eller sover under det anbefalede antal timer om natten.

Den er super smart at bruge, hvis du har en lang dag, med møder eller trættende skoleopgaver, eller bare et stramt tidsprogram, der får hovedet til at hænge lidt. Du kan opbevare din øjencreme i køleskabet for kølighedens skyld, men jeg har ikke gjort dette, da jeg stort set har den på mig det meste af tiden.

Jeg er virkelig fan af de her produkter, som nøjagtigt passer til de “skønhedsproblemer” jeg døjer med. Som I ved, kunne jeg aldrig drømme om, at reklamere for noget jeg ikke selv har testet. Og det er især vigtigt for mig at konstatere, at jeg lider af en slem form for allergi, derfor går jeg meget op i hvad jeg tester. Og hvis jeg er usikker på produktet, tager jeg også en risiko ved at teste det. Men alt jeg reklamere for på bloggen, har sandsynligvis givet pote.

Knus, 

Sheila

//Sponsoreret og testet

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT AND FASHION SHOW