WEEKEND

HELLO SATURDAY

5cb3acd3-c988-4bc5-86bc-0924f02f0c3b 738f0714-5b27-485b-aaea-a4468d31abd9 e3e3ecc1-f792-4e0a-9564-f48be2df5f40

Hey kære jer,

Lejekontrakten er underskrevet og turen til Bruxelles er på plads. Jeg har brugt uendelig lang tid på at surfe rundt på diverse boligsider, og har følt mig mere desperat end nogensinde. Til dels på kanten til at være creepy-crazy boligstalker. Men jeg er lykkelig og glæder mig til at have mit eget, bage i min egen lejlighed, invitere folk på kaffe, indrette, irritere mig over opvasken og alt det der følger med.

Udover alle de gode ting der er sket inden for en lille måned, venter jeg på et ordentlig læs godmorgen-pandekager-og-æg ude i køkkenet, som dufter helt inde i stuen, inden min næste bekymring springer frem om cirka et kvarter. Who knows

En anden ting er. VEJRET. Da jeg vågnede i morges var jeg ovenud lykkelig. Jeg har en følelse af, at denne lørdag bliver god.

Så… God lørdag og nyd vejret!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND