ALL MESSAGE OUTFIT

DAGENS TIP

hey

Hej kære jer,

Sikke et trist og blæsende vejr, vi har haft for tiden. Jeg har allerede pakket mine varme jakker væk, og hevet solbrillerne frem, men det kan godt ske, at det lige er tidligt nok. Det må tiden vise.

I dag var jeg ude og nyde det gode vejr (altså når man stiller sig i solen), og skal imorgen til et spændende møde som jeg har fortalt jer lidt om. Så det glæder jeg mig rigtig meget til. Men nu skal I høre, for jeg har et lille tirsdags-tip til jer der læser med i dag, samt en lille afklaring!

Hvad er det første der kommer til jer, når i hører om cannabis olie? – måske hash, som er ulovligt i Danmark, men lovligt som en produktiv form for olie i hele EU, i form af medicinering. Jeg har sat mig lidt ind i denne sag, da jeg først og fremmest ikke forstod opfindelsen og hvad den skulle gøre godt for.

Men olien har en medicinsk effekt og skulle virke positivt på op til flere sygdomme. I olien fremstår stoffet CBD (cannabidiol), som kan bruges til selvmedicinering (cbd olie). Det er her vigtigt at konstatere, at stoffet CBD trækkes ud af planten og det gør netop, at den ikke er euforiserende, hvilket gør den lovlig i Danmark. Det produceres også under rimelige og lovlige forhold, så vi ved, at det vi indtager er sundt.

Det der gjorde, at jeg fandt olien interessant, var at det skulle have en effekt på kvalme og et svækket immunforsvar, hvilket jeg ofte får i forbindelse med mine vacciner. I og med det kan købes i dråbeform, gør det også lettere. Jeg synes lidt, at det er synd, at olien ikke er så udbredt, da den faktisk kan gøre mere gavn end man lige regner med.

Læs mere om dette på cannabis-olier.dk.

//Sponsoreret, men alle holdninger er mine egne

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL MESSAGE OUTFIT