BLOGGEN PÅ STANDBY

DIN ULTIMATIVE BOLIGGUIDE

Bring it home

Måske nogle af jer, har fulgt med i nybyggerne på tv2 og tænker, hvordan bære de sig ad? og hvor kommer al den brugbare viden fra, som indføres i deres kreative projekter? Og hvordan i alverden kommer jeg, lige godt fra start…

Nybyggeri er efterhånden super populært og det ses tydeligt, at især unge går op i dette. Via det forrige link, kommer du ind på en splinterny side, der ligger inde med den perfekte boligguide med 12 steps, til dig der går med drømmen om at bygge dit eget, eller finder boliginspiration interessant.

I bund og grund handler det om at ville lave noget unikt, og derfor er det et must at have et øje med indenfor de seneste boligtrends, hvis man ønsker at være med på moden. Det er dog ikke et krav, tværtimod. Personligt vil jeg gerne have, at ens hjem får et præg af personlig stil, blandet med alt det moderne.

I nutidens Danmark, er det ret populært at holde sig til sorte og hvide farver. Det minimalistiske og industrielle. Men vi er blevet bedre til at skæve mod pangfarverne, og det naturpræget look med store og mange planter, netop for at skille os ud, og gøre vores hjem ekstraordinært.

For mig er det vigtigt, at kunne trække sig tilbage i et rum hvor jeg kan være mig selv, især hvis man bor flere sammen. Store og åbne rum, med vinduer fra gulv til loft der skaber luft på en speciel måde, og også gør at rummet føles en smule større, hvis man foreksempel også har et mindre hjem.

Du kan blandt andet læse denne gennemførte artikel, for at undgå dyre overraskelser, i forbindelse med dit byggeprojekt. Der er også et hav af andre brugbare artikler, i denne forbindelse. Go read!

Kan I have en skønherlig onsdag!

//Sponsoreret

Love S

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGEN PÅ STANDBY