OUTFIT BY JAMIE VOLDBY

BLOGGEN PÅ STANDBY

sheila

Yes – i læste rigtigt. April har været en sindssyge kaotisk måned. Ikke mindst fordi der har været flere ting at tage sig af, og man på normal vis stresser rundt når man nærmer sig eksamener og prøver.. Men også fordi jeg gik ind i en træls periode, og det skal der være plads til. Men jeg kan dog prale med, at være flyttet hjemmefra, og nyder nu min venindes selskab, indtil jeg finder mit helt eget. Derfor har bloggen stået stille den sidste uge.

April måned, har mest af alt, gået med at holde jer opdateret.. og det må man sige har givet pote, for trafikken er steget kolossalt. Og det skal I selvfølgelig have kæmpe tak for.

Jeg havde valgt at tage mig en lille weekend getaway forrige weekend, hvor kameraet og mobilen blev pakket væk, og jeg glemte alt om den digitale-medie-verden for en stund.

Det er rigtig vigtigt at have tid til sig selv. Om det så er en weekend på sofaen, et spaophold, shopping eller at købe en kage hvad ved jeg – det der nu tilfredsstiller en. Det er nemt at nedprioritere selvforkælelse, vi skubber det til side og hiver “næstekærlighed” ind i stedet. Der skal nemlig også krydses vennebesøg og familie nærvær af på to do-listen. Og derfor glemmer vi lidt os selv.

 Nu vil jeg sige hav en god tirsdag! Take care

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT BY JAMIE VOLDBY