THE LOOK OF NOW

STOPPER JEG MED AT BLOGGE?

img_0579 img_0578

Hey boys and girls,

Det skal handle om bloggen nu. For jeg vågnede op til en henvendelse, om hvorvidt jeg stadig blogger eller ej, da jeg ikke har postet i fire dage + der har været manglende indslag på min Instagram.

Jeg havde bare en pause på et par dage, da jeg har haft travlt med en masse ting ved siden af. Mange af jer ved hvor meget skole kan kræve, og forstår derfor min manglende aktivitet på bloggen. Jeg undskylder for at det har stået stille – og nej, jeg stopper bestemt ikke med at blogge.

Tak for jeres henvendelse. Det viser jo bare, at I følger med!

God weekend.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LOOK OF NOW