COFFEE O' CLOCK

10 SPØRGSMÅL TIL MORMOR

Jeg har spurgt min søde mormor om 10 spørgsmål. Jeg er rigtig glad for min mormor, hun betyder super meget for mig. Vi er begge to shopaholics, elsker storbyferier og så har vi begge sunget. Jeg kunne nævne en million andre ting også. Vi forstår hinanden på en hel speciel måde. Læs med nedenfor.

img_7994

Hvad savner du, fra de “gode gamle dage”?
Jeg tror jeg savner, det sociale. I dag sms’er man meget, og det er svært at snakke. Folk sidder ofte med deres telefoner. Jeg så en video forleden dag på Facebook, hvor der sidder to børn med en Ipad. Moren går rundt og laver mad, faren laver også noget. Der sidder en bror foran dem. Her laver de et eksperiment, hvor de skiftede moren ud, så der kommer en anden dame ind. Der kommer også en ny far, og børnene lægger ikke mærke til noget. De skifter også broderen ud, uden de ser det. Så slukker de for deres wifi, og her kigger børnene op. Først der lægger de mærke til, at der var fremmede mennesker omkring dem. Det er eftertænksomt.. Jeg tror jeg savner nærvær og hygge.

Nævn en oplevelse der har gjort dig klogere?
2012, hvor jeg sejlede med skibet Loa. Jeg brækkede nakken, og gik med stiv halskrave i 28 uger. Det må være mit uheld, der har gjort sådan jeg tænker meget over at leve i nuet, da man aldrig ved hvad der sker. Derfor gemmer jeg ikke min bedste parfume og mit fineste tøj. Jeg bruger det. Det har også gjort, at jeg tænker mere over hvad jeg lægger vægt på. Hvad der er værdifuldt for mig, og hvem jeg gerne vil være sammen med.

Nævn tre ting, du aldrig går foruden?
Min taske, og selvom jeg i det første spørgsmål nævnte det med telefoner, så har jeg jo også min på mig. Og så må det være læbepomade, og rejsekort.

Hvordan mener du, de unges syn på livet, er i dag?
De unge har et positivt syn på livet i dag, og så tror jeg de er ressourcestærke. Selvom der findes curlingbørn der bliver båret rundt på hænder og fødder. Og så tror jeg, at de er under et stort pres. Samfundet stiller så høje krav til job og uddannelse, hvilket jeg tror gør, at de bliver stressede.

Hvad kan inspirere dig, som de unge gør?
Det er faktisk, at jeg synes de tør stå ved dem selv. På mange måder! De er meget selvbevidste, og det tror jeg også ligger til baggrund for, at de har mange flere muligheder, end da jeg var ung.

Nævn en værdifuld oplevelse?
Dengang jeg stod og kiggede ud over Grand Canyon. Og da jeg kørte i Rocky Mountains. En stor oplevelse, har også været at gå i grotten i Antelope Canyon. Jeg elsker at rejse og de oplevelser det indebærer. Den slags er værdifuldt for mig som, foruden min familie. Min tur i USA, var nok den største oplevelse. Lige fra Los Angeles, langs Route 66 til Canada. Ned til Yellowstone Nationalpark, og Las Vegas. Hoover Dam og San Diego. Jeg tror jeg kørte mellem 8-10.000 km.

Derudover, har jeg været i Prag, Rom, Sicilien og i London, den weekend hvor Diana blev begravet. Jeg har været i Auswitch, men det var ikke som sådan en oplevelse, dog kom man ud som en anden person. Jeg har holdt juleaften i Ægypten, hvor jeg lå i sandet og så på stjerner.

Hvad er Sheilas værste mareridt?
Hvis jeg skulle gætte, så må det være hvis noget af dit yndlingstøj blev vasket forkert!

Kan du se noget af dig selv, i Sheila?
Ja det kan jeg! Jeg kan se, at vi begge går op i tøj, samt shopping og mode. Og rejse, og at hygge. Og har sans for detaljer, har empati og er hensynsfuld, tør stå ved sig selv og vise kærlighed.

Nævn noget musik du godt kan lide?
Nightwish som er Heavy Metal, Runrig (Skotsk/Irsk musik), Queen Machine, U2 og Magtens Korridorer. Sidst men ikke mindst, Nik & Jay.

Hvor ville Sheilas drømmerejse gå hen og med hvilken kendt?
Sheilas drømmerejse ville gå til Hollywood/Los Angeles, med Leonardo Di’Caprio.

Tak fordi I læste med.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COFFEE O' CLOCK