COFFEE O' CLOCK

HAPPY BIRTHDAY TO ME

unnamed-1 unnamed-4 unnamed-2 unnamed

I dag fylder jeg 19 år!! Tænk, at tiden er gået så hurtigt. Det er slet ikke til at forstå (rigtig mor-replik). Som jeg skrev om i indlægget her, så føler jeg slet ikke jeg er blevet 19 haha. Jeg vågnede op til lækker morgenmad og fine gaver, med min familie, efterfulgt af en hyggelig dag i skolen. I aften står den på sushi og ren familiehygge.

Imorgen skal jeg fejres med manér, på Club Thirsday. Ses vi??

God onsdag til jer!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COFFEE O' CLOCK