THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #7

MIT VÆRSTE MARERIDT

giphy-4

Jeg vågnede op igår morges, og ville som sædvanlig tjekke min telefon for good news. Jeg trykker på home knappen og alt jeg ser, er en hvid skærm med skriften: “Bonjour.” Derefter “Aloha.” – Okay. OKAAY.

Det viser sig, at min telefon var blevet nulstillet natten over. Det betød, at min kalender med alle mine møder, samt aftaler var væk. Mine billeder og kontakter var væk. Pist væk. Jeg overlevede lige indtil i dag, da jeg en-times-snak-med-AppleDaniel-og-ti-kopper-kaffe senere, kunne ånde lettet op… og lige nu: gå i seng med ro i sindet. Som det ordens -og perfektionistiske menneske jeg nu er, føltes det som om, mit liv var slettet for en kort stund. Pyha.

Imorgen skal jeg et smut på sygehuset, derefter til Aalborg og ses med Josefine. Jeg håber, at I har haft en god weekend.

God aften!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #7