GOODMORNING

SUCCES KOMMER IGENNEM HÅRDT ARBEJDE

anigifjonsoe
Du har sikkert hørt udtrykket: “Man kommer ikke sovende til succes.” Og det kender jeg en der kan sætte en tyk streg under.

Jonathan Søe er fotograf, og har siden sin opstart som selvstændig, knoklet for, at komme dertil hvor han er i dag. Når man er iværksætter, handler det rigtig meget om, at tænke ud af boksen, og bare få en masse gode ideer. Det er Jonathan Søe et lyslevende eksempel på.

Jonathan udgav d. 1 marts en dokumentar, som på alle måder afspejler hverdagen som selvstændig. Her – i Jonathans sko.

Se dokumentaren: HER

Jeg har efterhånden kendt Jonathan i et par år, og kan se meget af mig selv i hans arbejde. Jeg kan nikke genkendende til det, at ligge søvnløs om natten, fordi man har et hav af ideer til at suse rundt i hovedet. Jeg kender til det, at presse sig selv, lige det ekstra, for at nå sine drømme. Og det at komme op på hesten igen, efter en kæmpe nedtur.

Jonathan er god til at have mange bolde i luften, men som Jonathan nævner, skal du hele tiden være på, og det kan også være hårdt i længden. Du kan i dokumentaren, høre mere om hvad Jonathan har lært som selvstændig, og hvad han med tiden er blevet klogere på.

Personligt, har jeg det meget stramt med folk der nærmest får succes “foræret.” Hvis det kan lade sig gøre, at knipse med fingrene for en kaffe eller, at rykke et trin op af karrierestigen uden at blinke, så vil jeg hellere følge med i ens liv, vis forsøg på at nå sit mål har fejlet en million gange, men givet pote. Alt andet virker for mig, uprofessionelt og til dels sørgeligt.

7-sss

Man kommer heller ikke sovende til gode resultater. Jeg har fulgt Jonathan i rigtig lang tid og jeg ved, at du kun kommer længere, af bare at klø på. Det er simpelthen en nødvendighed, ud fra det man gerne vil opnå.

Sidst men ikke mindst, vil jeg råde dig til at bruge 20 minutter af din tid, på at se denne super gennemførte video. Og hoppe ind på hans hjemmeside nedenfor, for at se hans splinternye plakater.

Følg Jonathan Søe på:
InstagramFacebook og www.jonathansoe.dk

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODMORNING