VIP EVENT - MESSAGE

TRAPPED AT HOME

87147a43-1e25-4ef8-a892-a61cfa018fa4 img_6124Faux fur: BYIC /Trousers: H&M /Shoes: Zara / Hoodie: Heel Bruise

Hey bloggen,

Nu hvor det her er min “dagbog” på en eller anden måde, så skal I også vide når jeg absolut ikke laver noget spændende. For det hele er skam ikke altid lige fancy. Siden i fredags har jeg været lænket til min sofa, jeg skriver nemlig opgave som skal afleveres på onsdag. Jeg stræber altid efter at blive færdig før tid, så jeg netop kan bruge tiden på noget andet også.

Der har virkelig været koldt i dag, da jeg stod op og lavede en kop kaffe (ja jeg er begyndt at drikke kaffe.. eller jeg prøver) – bemærkede jeg at der var kommet sne igen, og det passede bare slet ikke ind i min fine kalender, og heller ikke efter mit indlæg i forgårs, om at vinteren var omme. Kæmpe øv! Nu vil jeg vende snuden tilbage mod historiebøgerne.

Jeg håber I har haft en god mandag!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIP EVENT - MESSAGE