VIP EVENT - MESSAGE

SOON 19

img_5497

Okay, så jeg er snart 19 år gammel. Et år tættere på dårlig ryg, en pensionsopsparing og et overforbrug af søde sager. Lidt for mange daglige rutiner bestående af kaffe og gåture. En lørdag morgen, hvor jeg iført morgenkåbe og træsko henter reklamerne i postkassen. Haha I got ya! Arh, dog ikke helt endnu.

Ej. Faktisk kan det komme bag på mig at jeg bliver 19. Sådan føles mit hoved og sind ikke. Mit voksne(ish) -sind, vil ikke samarbejde med min alder. Too bad, or? Jeg er også bange for at være for gammel. Se ældre ud og agere ældre. Nogen gange tager jeg mig selv i at lyde som min mor, og sætte spørgsmålstegn ved de unge menneskers opførsel, tøjvalg eller lydniveau på togstationen.

Jeg tror på, at der er visse tilbøjeligheder, der aldrig vil stemme overens med ens alder. Sådan har vi det nok allesammen. Jeg er gået fra; ”Oh my god mor, og lol og hvorfor må jeg ikke bruge penge på det og det.” Til; ”Vi har ikke flere kapsler til opvaskemaskinen og tror du naboen klipper hækken så lige, for at gøre os glade?”

Haha… still a young gun after all. Og alligevel glæder jeg mig nu til det er min fødselsdag.

Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIP EVENT - MESSAGE