SPRING OUTFIT

FRIDAY OUTFIT: IN MY LEO JACKET

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

1c318cef-e4e6-41f2-a6c9-b8500f6dcdab 621c983d-0dd8-4eeb-a947-bd7d43788e64Shirt & jeans: Zara /Shoes: ASOS /Sunglasses: BYIC.dk /Clutch: Store in Paris

Hey guys,

Så blev det weekend og “mini-ferie” for mit vedkommende. Jeg skal skrive opgave, så jeg har lidt fri i næste uge. Jeg er tyvstartet, så jeg forhåbentlig kan bruge mine fridage lidt fornuftigt…

Som jeg skrev tidligere, skulle jeg til Frederikshavn igår, for at være “hemmelig gæst” til et VIP event i Message. Aftenen gik rigtig godt, og jeg fik taget nogle fine billeder som kommer på bloggen snarest. Jer der fulgte med på snappen (Sheilavoldby), kunne se, at jeg blev mødt af nogle læsere på bloggen der var kommet for at hilse. Det varmer mit lille hjerte, såså meget! TAK.

Hav en super god weekend.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING OUTFIT