DIN LØSNING PÅ POSER UNDER ØJNENE

SPRING OUTFIT

snapseed bba07fca-b866-42c0-b3ad-b598a515f2de 0052130e-8956-416a-bad3-c690db340619 snapseed-1Jacket: NewYorker /Tshirt: Mango /Jeans: Zara /Shoes: ASOS

God eftermiddag ladies.

I dag har jeg skudt lidt billeder med Sofie Martine. Og som hun selv nævner på hendes blog, så fandt vi ud af, at vi kunne vinke til hinanden gennem vinduerne, da vores skole ligger side om side. Hvor hyggeligt er det lige! Så kan der blive taget nogle flere billeder i pauserne.

Her får i lige mit “forårs outfit”, som faktisk var lidt af et sats i dag, da der både skulle blæse, regne og sne øv. Jeg har det problem med billeder i blæsevejr, at så vil mit hår bare ikke samarbejde og det resultere i en masse forskellige frisure undervejs haha..

God onsdag til jer!

Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIN LØSNING PÅ POSER UNDER ØJNENE