"MAND" DIG OP, KVINDE

FRIDAY THOUGHTS

tumblr_nmrs7psnyh1reixtgo1_500Pic: tumblr

Godmorgen… Jeg havde lukket computeren for i dag. Jeg havde planlagt at støvsuge under sofaen, og vifte støv væk fra gardinerne. Det er ret så tiltrængt efter en lang ferie, der nu lakker mod weekenden.. men jeg ser lige et afsnit mere på Netflix. Billedet repræsenterer min drømme tanke. Hvad-ville-jeg-lave-ligenu-scenariet.

Det er kun et par timer og en god nats søvn siden, at jeg lod mine fingre danse henover tastaturet, for at skrive jer et indlæg om det der dating. Det var det eneste kreative jeg skrev i går, udover at søge på ingredienserne til en Pina Colada og om jeg kunne dø af at ligge for meget på sofaen. Alle resultater førte til netdoktor. Den side skræmmer mig.

Alt imens min kære mor, belærte mig om hvor meget sukker der er i ice tea og andre former for søde drikke. For ikke at nævne, at hun faktisk lå i den anden sofa, og skålede i ice tea med mig (det siger vi ikke til nogen).

Tiden går når man har ferie. Men tid kan også trække tænder ud. Min tid er brugt fornuftigt. Synes jeg. Men jeg bekymre mig stadig om hvorvidt det er okay, at jeg har brugt en hel/halv dag på at være klistret til skærmen og se The Vampire Diaries forfra, og indse efter hvert afsnit, at der er 3-2-1 sek til en ny episode melder sin ankomst. Om jeg mon kan fake en ægte person af Elena og foregive at være en “Shelena.”

Nå girls. Nu vil jeg have noget lækkert mad og så småt starte på fødselsdags forberedelserne til imorgen, med min kære søster. God weekend.

Love S

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

"MAND" DIG OP, KVINDE