BLOGGEN FYLDER TO ÅR!

SÅDAN FÅR DU EN KÆRESTE //KIRK RØNLER

dsc_20771

 

Og jeg må da ærligt indrømme, at det er der utallige måder hvorpå du kan få. Men jeg havde lidt flere erfaringer, tips og tricks med hjem i bagagen i tirsdags.. Blandt andet mavekramper, efter et par timers god underholdning og pinlige bekendelser. Efter et gennemført oplæg af Kirk Rønler som er foredragsholder, lovede jeg at fortælle om dette foredrag jeg var til i Aalborg.

Da vi stod i kø for at komme ind, lagde jeg først mærke til den blandede aldersgruppe omkring mig. Jeg vil skyde på den gik lige fra 17-50 år. Hele foredraget var helt igennem fantastisk, og jeg tog mig selv i flere gange, at nikke genkendende til det hun sagde. Der blev snakket om alt lige fra sex, til pinlige oplevelser, dates, livetindering og generelt bare dating. Bare rejsen hen mod, at finde en potentiel kæreste.

Efter foredraget blev min veninde og jeg enige om, at vi ville arrangere en bytur efter Kirks’ hoved. Som hun så fint beskrev det; “En tur i byen, mobilen i lommen og så ud og kigge efter flotte fyre.” Bare tage os sammen til selv, at tage initiativ og ikke altid forvente, at det er fyren der skal tage skridtet.

En af de ting jeg også havde tænkt meget på, før Kirk selv nævnte det. Var det, at vi er afhængige af sociale medier og et hav af apps, for at finde kærligheden. Det er de færreste i dag, der går hen til en fyr og siger “Du ser rigtig sød ud! Jeg vil høre, om du ikke kunne tænke dig at få et glas vin med mig på lørdag?” – hvor er vores mod piger?

Og så lige noget stof til eftertanke. Kirk nævnte så fint: “Hvorfor blive smidt ud med badevandet?” Det skal forstås sådan, at ofte møder man en sød fyr. Man tager på en date og ses efterfølgende, og nogen gange er det bare ‘det‘ – Pludselig går det i stå, men han var jo faktisk en sød fyr… om det skulle være noget seriøst eller ej, hvorfor så blive smidt ud med badevandet? Tit og ofte, så flygter vi, af frygten for at blive afvist. På med ja-hatten.Dét foredrag, kan jeg anbefale at du tager til. Og udover foredraget “Sådan får du en kæreste”, skal du ikke snydes for at kende til det andet foredrag “Slut fred med din krop.” Begge to af Kirk Rønler, som udover at være foredragsholder, også er kåret som en af de mest inspirerende kvinder i 2016, af Femina. Sejt! Og nåe ja? så er der jo endnu en inspirerende bloggers verden at følge med i.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BLOGGEN FYLDER TO ÅR!