UPS AND DOWNS #6

DET SKAL DU VIDE OM MIG OG BLOGGEN

10b5ab79-6c2a-4135-9734-a9f76f2273ac
pic: tumblr

“Du har ikke postet på bloggen i dag? eller faktisk i længere tid. Og hey? skal du ikke til det der event? og vil du lige med til København imorgen?”

Vi lever i en tid, hvor multitasking er et vidt begreb. Hvor det at få succes, afhænger af alt andet du foretager dig. Jeg lever i en bobbel, bestående af afleveringer, rugbrødsmadder, lidt for blandet musik og lange togture. Med trangen til at ville lidt for meget, men kunne alt for lidt.

Jeg vil gerne deltage til alle de events jeg bliver inviteret til. Jeg vil gerne have det samarbejde, med præcis dét firma, tage med på dén ferie og poste dét outfit. Jeg vil gerne være lige så cool som de bloggere jeg er i samme kategori med. Men hvad kræver det? – Tid.

Tid er penge. Min manglende tid, til at være lige så cool som de her bloggere, bunder ud i et studie der gør, at jeg kun har mine aftentimer til rådighed, nogen gange kun weekender eller slet ingen. Det kan godt frustrere mig, for jeg vil jo gerne det her. Her skal jeg huske – det er stadig min hobby, ikke et arbejde. Min hobby. Min blog. Mit hjertebarn. 

Jeg startede bloggen som en hobby. Det betød, at jeg ikke havde 24 timer i døgnet til at hygge mig med det. Det har jeg stadig ikke, og det betyder jeg må takke nej til ting jeg ville give min højre arm for at være en del af. Det betyder også, at den her “styrpålivethed” skal pilles af mig, for det skal nok komme en skønne dag.

Det er nemt at prædike om hvad man ønsker og drømmer om her i livet. Men noget andet er, hvad det rent faktisk bliver til. Jeg ved, at jeg vil nå dertil, hvor jeg fyldes med daglig inspiration, fyldes med mad fra events, og en uendelig kærlighed til det jeg laver.

Det må jeg bare acceptere. Jeg er pisse fucking sharp – jeg ved, at når jeg kommer dertil hvor jeg har al’ den tid i verden, så knokler jeg benhårdt for det. Toget kører ikke, når jeg vil have det skal køre. Min chai latte, kommer ikke flyvende til min kolde hånd i de tidlige morgentimer, og når jeg har fri kl 16 kan jeg ikke kaste lys over Aalborg, så jeg kan få mine outfitbilleder. Jeg møder ikke til chef tid. Endnu.

Jeg håber I forstår.
God søndag aften til kære jer.

Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS AND DOWNS #6