ALT DET VI DELER

DER ER GÅET ET HALVT ÅR…

dreamstimesmall_24079885

Wow… der er gået et halvt år. Det er slet ikke til at fatte. Det er først lige gået op for mig hvor hurtigt tiden er løbet forbi mig. Det er lige før jeg ikke har fulgt med. Det er et halvt år siden jeg startede på en ny uddannelse, et halvt år siden jeg valgte at tage til Aalborg hver dag og et halvt år siden, jeg tog et hav af beslutninger, der har ført til der hvor jeg står lige nu og her. Dog har jeg ikke fortrudt et sekund.

Det gik op for mig hvor hurtigt det hele går. At jeg inden længe snart bliver student, og kan komme ud i det virkelige liv. Jaja, måske er der lige 1,5 år til det for alvor er slut. Men det mærkes ikke når tiden går så stærkt. Men man bliver altså fyldt med glæde, når man allerede skal til at bestille huer, køretøj og leje af telt til den store dag. Nu er man ved at blive voksen. Sikke villoo!!

I anledningen af det her den store dag-snak, så vil jeg lige tillade mig at introducere jer for Lejfesttelt.dk. Jeg skal leje et af deres partytelte. Det er dog ikke første gang jeg lejer et partytelt hos dem, så jeg kan klart anbefale det jeg skriver til jer læsere lige nu.

Et party telt behøver ikke kun at blive brugt til studentergilder, det kan også bruges til konfirmationer, barnedåb eller fødselsdage. Men telt udlejning er smart i og med, at, leje af festtelt er et billigt alternativ, så du ikke behøver at købe et helt nyt og dyrt, hvis du står og kun skal bruge det en dag eller to. Jeg lejer et fest telt til min studenter uge. Så kom bare do. Nemt og billigt – lej et telt 😉

//Sponsoreret

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT DET VI DELER