WAREHOUSE STYLE

IT’S GOING TO BE MY YEAR //2017

Hey girls n’ boys!

Dette er den første weekend efter ferien. Hermed den første uge, i et nyt år. Jeg tænker på, hvad jeg mon vil opnå i 2017. Såvel som alle andre, er der jo det her med nytårsfortsæt. Meen – jeg ville som sagt ikke lave nogen. I tilfælde af, at de slet ikke bliver overholdt. Så jeg kan ligeså godt være ærlig fra starten af, ikke?

Dine læsere skal se potentiale i dig, du skal hele tiden finde på noget nyt. Man vil jo gerne finde på noget helt helt nyt, som ingen har lavet før. Man vil også dele ud af en hel masse inspiration der skal komme alle mulige magiske steder fra. Man vil så gerne gøre en forskel.

Jeg kan simpelthen ikke læse blogs der indeholder sygdom, ked af det hed og anden form for negativitet. Jeg mangler ikke dårlig samvittighed i mit liv. Jeg vil bare gerne drømme, leve og give noget til jer fra mig.

img_1615

I 2017 vil jeg gerne:

Rejse og opleve mere
Vi har så mange weekender på et år -og ferier der bliver brugt på sofaen eller på arbejde. Men jeg vil gerne have mere ud af dem. Se mere og få flere oplevelser med i bagagen.

Tilbage i køkkenet
Jeg er ikke professionel kok eller bager – men jeg kan virkelig godt lide det. Der er en vis hygge over det. Der var en årgang, hvor mig og min veninde Emma bagte ret ofte. Det må altså tilbage på to do listen.

Mere blog
Der skal postes meget mere på bloggen. Især outfit posts.

Youtube?
Ja – der kommer mere youtube. Men det bliver simpelthen uden snak tror jeg. Music is the only way

I må meget gerne skrive til mig, hvis der er noget I vil se mere af, eller har nogle gode ideer.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WAREHOUSE STYLE