THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #5

GOODMORNING THURSDAY

img_7768

Et lille godmorgen her på bloggen, til alle søde jer.

Jeg har virkelig (efter egen mening) – haft den ondeste start på ugen efter en ellers skøn og rar juleferie. Lidt for lange dage og lidt for meget hovedpine, oveni en masse uoverskuelige lektier. Jeg gik også i seng med ondt i halsen i går. Måske på grund af det underlige vejr vi har fået os, mon ikke det bliver bedre. Sneen væltede bare ned i går, og spredte sig i vores smukke landskab. Men gud hvor er her koldt.

Jeg ønsker så gerne, at der kommer flere outfit posts op til jer, men når jeg har skoledage fra 8-16, når der altså at blive mørkt før jeg når at se mig om, og så bliver billederne altså ikke heeelt som jeg vil have dem. Bare rolig, I bliver ikke snydt for nogle når vejret begynder at vise sig fra sin gode side af.

Kan i have en super god lille-fredag!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #5