COPENHAGEN BOUND

GOODMORNING 2017

img_1484

Hej skønne jer.

Så blev det den 2. januar, og vi er trådt ind i et nyt år fuld af spændende projekter, samt udfordringer. Jeg har ikke tænkt mig at sidde og remse op, af en hel masse nytårsfortsæt om at være fit, få en sundere livsstil osv – der alligevel ikke holder. Så for i år, er de altså droppet (sagt med et skævt smil). Det betyder dermed ikke, at jeg ikke har nogle mål og ting jeg gerne vil opnå.

Jeg fik fejret nytår i København, en festlig aften med en masse lækker mad. Vi stod tidligt op, da vi skulle hjem allerede dagen efter. Det var en hård tur. Men gud, hvor er det nu skønt at være tilbage i sin egen seng.

Stay tuned – for der kommer snart en “året der gik” på bloggen.

Jeg ønsker jer alt godt i det nye år.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN BOUND