HJEMME-UNIFORMEN

HEJ LÆSER, HVAD LAVER DU FOR TIDEN?

Juleferien er jo stadig i gang. Nedenfor kommer jeg med fem bud på, hvad du kan lave i din ferie. Uanset hvilke juleplaner du har, er det altid godt med nogle backups.

Winter details

1. Hygge med veninderne
I juledagene bruger man meget tid med familien, men det er ikke forbudt at hænge lidt med veninderne igen inden skolestart. I kan snakke julegaver, invitere hinanden på te eller se et par gode film.

2. Bytte gaver
Så snart butikkerne åbner igen, har du god mulighed for at bytte det du ikke kunne bruge! Hvis du tager en veninde under armen, bliver det en hyggelig tur. Husk et lille cafébesøg, så I kan drikke varm kakao og hygge.

3. Skovtur
Det behøver man altså ikke kun at gøre om sommeren. Pak en kurv med noget varm kakao, nogle snacks og lidt andet hygge. Man bruger meget tid hjemme i sofaen, foran fjerneren eller brændeovnen, derfor er det vildt rart at komme lidt ud også. Og så er der rig mulighed for at tage en masse fine billeder.

4. Hygge i køkkenet
Julen er ingenting uden hjemmebag og julemad. Men glem ikke at forkæle dig selv. Tag fat i en af dine veninder eller søskende, og lav noget lækkert i køkkenet (alt det mor ikke har lavet i forvejen). Måske kanelsnegle?

5. Rydde op i garderoben
Skal din garderobe ikke være klar til 2017? Nu har du jo god tid til at hive alt ud af skabet og sortere det. Vælg det fra, som du ikke bruger eller som er blevet for småt eller for “umoderne” – du kan sælge det og købe nyt for pengene! Eller gør en god gerning, og give det til en genbrugsforretning.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMME-UNIFORMEN