I WANNA WEAR...

DU ER HVAD DU TÆNKER

At du er et rodehoved skyldes, at du har en overbevisning om, at du er det. For du er jo ikke født som et rodehoved. Jo mere du gentager det overfor dig selv “Gud jeg roder” og “sikke et rodehoved jeg er.” Så bliver det din overbevisning og din sandhed.

tomcollage

Der er også en anden side af sagen. I og med, at du er hvad du tænker. Du vil gerne være den bedste udgave af dig selv for dine medmennesker, men man er ikke et supermenneske – det er der ingen af os der er.

Hvordan skubber man de negative tanker væk? og finder glæden i hverdagen? – man er nødt til at sige til sig selv hver dag, at man er god nok. Man kan for eksempel lave en opslagstavle med ens drømme og mål i billeder. Dermed kan man blive mindet om, hvad man gerne vil opnå, dette år, denne måned eller dag.

Et godt råd: Hver dag kan du skrive én ting ned, som du synes er godt ved dig selv og som gør dig glad. På den måde skaber du mere fokus på det positive, og man kan så arbejde med, at gøre mere af det man elsker. 

“Elsk dig selv, for den eneste person du er tvunget til at tilbringe resten af dit liv med – er dig selv.” 

Love S

1 kommentar

  • wonderful post, ver informative. I’m wondering wwhy thhe opposite experts of this sector don’t notice this.
    You should continue your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANNA WEAR...