DAGENS FUND

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #4

img_0963

“And so this is christmas and what have you done…” Min søster stopper med at synge og spørger “hvad har du lavet?” Som i, “hvad har du lavet hele året?” eller som i, “hvad har du dog lavet!” Hvad er meningen? – Tjae, det ved jeg faktisk heller ikke helt.

Klokken er netop rundet 01.33 og jeg har smidt mig i min søsters seng. Bare fordi det nogengange er det hyggeligste.

Hun har ikke noget problem med, at jeg lige opdatere bloggen hist og her, men siger ofte “du er ikke til at snakke med, når du sidder med den mobil.” Som 90% af alle forældre, sikkert fortæller deres unger nu til dags. Jeg holdt mig fra mobilen efter aftensmaden, og kiggede kun på den hvis det var nødvendigt. Juleaften er jo i familiens nærvær.

Jeg har i hvert fald, fået lige hvad jeg ønskede mig og mere til. Det har været en skøn aften.

Min søster har et irriterende ur hængende over sengen, som tikker så meget at jeg stadig har den tikken i mit hoved i overmorgen…

Vi er lige blevet enige om, at julekalenderen “Den anden verden” lagde op til en film, da Pede forsvandt… men så igen, fordi den har fået så meget kritik efterhånden. Og jeg synes på ingen måde den var julet, i forhold til Jul i Valhal eller Jesus og Josefine mm… der var ingen julepynt, risengrød, nisser, julemænd osv. Øv øv

01.49: nu snakker vi youtube videoer. Måske jeg laver noget spændende til jer imorgen… godnat og tak for nu. Håber i har haft en dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS FUND