BLACK N' WHITE SOUL

CHRISTMAS HOLIDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_0541

Godaften på bloggen.

Hermed dagens outfit, iført bordeauxrøde og grå farver, med min fineste hat. Imorgen går jeg på juleferie, og glæder mig enormt meget til at skulle tilbringe tid med familien, hvorefter jeg skal holde nytår i København med min veninde Kirsten. Jeg kan slet ikke vente!! Og jeg er helt færdig med at købe julegaver, så jeg glæder mig faktisk til at min familie skal åbne dem. Beklager bloggen har stået lidt stille, men december er en travl måned.

Rigtig god aften til jer, og god ferie når I kommer så langt!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK N' WHITE SOUL