A DAY IN DECEMBER

SATURDAY NIGHT

img_5426 img_5427

God aften til de damer og (de herre). Som overskriften så fint afslører, så er “Saturday Night” lige mine ord i dag. I skrivende stund er klokken lidt i halv otte og det er lørdag.

I tænker ud fra min super fængende overskrift og billeder, at jeg enten er på vej i byen eller var det i går. Men næ nej. Bag skærmen sker der noget helt andet. Mig og Xhenete ligger i hver sin sofa. Måske er det indbildning. Men jeg slapper af og ser klam ud i dag, uden at have dårlig samvittighed ha ha

Enten er det fordi jeg har fri, eller for at have en undskyldning for at synde ned i slikskuffen og være coladrikkende hele weekenden med Xhenete. Men – jeg har haft en ond AT uge, og så er det tiltrængt at hygge lidt.

Nu får i lige et par fine billeder af mig på en lidt bedre dag, end det katten har slæbt ind pt. Og så har jeg jo en undskyldning for at reposte det på IG igen. Jeg ville lige ønske jer en fortsat god lørdag aften. Den ene halvdel af jer, er nok ude og fulde jer – den anden sidder hjemme under dynerne.

Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A DAY IN DECEMBER