MONDAY CURE

Hejsa d’damer og d’herre. Så blev det mandag og den femte december, hold da op som tiden dog allerede går.

Jeg er desværre en af de typer der ikke rigtig har følt julestemningen 110% endnu, men mon ikke det kommer. Faktisk har jeg jo glædet mig enormt meget til denne tid, så føl jer nu ikke tvunget til at hoppe med på vognen. Lidt julemusik, julebag og julefilm, så kører det.

img_9748-horz

Nu skal det handle lidt om WeightWorld.dk. Jeg har nemlig testet deres MaxMedix Colon Cleanse, hvor jeg har taget to piller tre gange om dagen, sammen med vand og mad. Det har jeg gjort i hele 10 dage. Produktet er med til at fjerne gift- og affaldsstoffer med en effektiv udrensning – i den sammenhæng at det forbedrer kroppen, på at modtage næringsstoffer og forbedrer vores fordøjelses sundhed. Cool ikke?

Du kan så at sige, bruge MaxMedix Colon Cleanse på to måder: At booste dit energiniveau, og hjælpe med eventuelt vægttab, plus det hjælper med at gøre din hud pænere. Men skulle man føle sig oppustet, eller anden form for ubehag, skal man ganske enkelt bare reducere indtaget af piller. Derudover, skulle produktet lindre luft i maven og forstoppelse. Denne udrensningskur, gør også din krop mere modtagelig overfor optagelsen af vitaminer og mineraler, fra den mad du spiser. Healthy, as we like it!

En af de ting jeg især har bemærket efter de 10 dage, har været energiniveauet. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvordan produktet påvirker den enkelte, men jeg er nu ret sikker på det gør sig gældende hos de fleste.

Det kan umiddelbart godt lyde som et lille tabu at snakke højt om. Men vi kender alle følelsen i maven, efter at have spist godt til en julefrokost, og her kan Colon Cleanse hjælpe med at smide et par af de kilo man får omkring livet, som får en til at se oppustet ud. Ikke ment på den måde, at så kan du bare gå til fadet igen, men du får en effektiv udrensning, og du får en dejlig følelse af sundhed.

På deres fine hjemmeside, har de mange andre naturlige produkter til udrensning og der er blandt andet mængderabat, hvilket jeg er stor fan af og sidst men ikke mindst, kan du følge dem på facebook og få 5% rabat på din ordre. Så behøver man ikke at være nær så forsigtig eller kræsen. De forhandler også det populære Detox Tea, som de fleste af jer nok i forvejen kender eller har set rundt på de sociale medier. Alt i alt, så er der så meget forskelligt, at der er noget til enhver smag.

I må have en fortsat god mandag og jul.

//Indlægget er sponsoreret, og produktet er testet i 10 dage før anbefaling 

Love S

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHOTO OF THE DAY