GREAT OFFERS ALL YEAR ROUND

TIRSDAGS TANKER OG EN LILLE DRØM…

smukkeitalien14

Godmorgen på bloggen.

Jeg vågnede i dag, med en træls trykken for hovedet og ondt i maven. Det er rigtig træls at have det sådan her. Især når vi nærmer os den helt hyggelige måned. Men der har været en del sygdom i klassen, så det er ret svært at komme uden om. Øv!

Mens jeg ligger her og skiftes til at have det varmt og fryse, kom jeg på at ville planlægge lidt mere fremadrettet. Nu tænker jeg ferie og varme. Italien er et stort hit når man planlægger ferie, drømmen om Venedig og Rom takker jeg ikke nej til. Så romantisk, ikke?

Jeg holder tit øje med gode rejsetilbud, og derfor er jeg stødt på en feriebolig i Italien hvor man ikke kun behøver at komme på sommerferie. Men man kan også tage på vinterferie! Og det er i den grad noget jeg er fan af, da det altid har været et must for mig, at skulle ned i varmen og tilbringe vinteren engang.

Ikke fordi jeg afskyr den danske vinter, men overvej lige en ferie i et feriehus i Italien hvor man bare hygger og fejre jul, eller sommerferie for den sags skyld. Nu vil jeg kigge mig lidt mere omkring efter en feriebolig i Italien. Det er til rimelige priser, så kan klart anbefales.

God tirsdag!

//Sponroreret

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREAT OFFERS ALL YEAR ROUND