FRIDAY NIGHT

THE BEST CHRISTMAS MOVIES

Glædelig 1. advent!! Hvis ikke du er kommet i julestemning, så start ud med en julefilm. Jeg har samlet nogle af mine favoritter nedenfor. Enjoyy

a-christmas-holiday-fars-fede-juleferieChristmas Vacation – Fars fede julefeire

En vaskeægte gammel julekomedie fra 1989. Efterfølgende kom der to andre film: Fars fede Europa ferie og Fars fede Las Vegas ferie, som også er de gamle gode.

eeelfElf

Elf er en klassiker. En rigtig julefilm om Elf, der havner i et normalt samfund, hvor han har lidt problemer med at passe ind. En julefilm med humor!

 homealone
Home Alone 

Både 1, 2 og 3 er lige gode. Det er min yndlings julefilm til hver en tid. En topklassiker til hele familien, som kan ses om og om igen. Og Kevin er så opfindsom!

the-grinch
The Grinch

Da jeg var mindre synes jeg den var skræmmende.. og ikke speciel julet, det er jeg kommet lidt fra, for den er faktisk ret sød/sørgelig haha – den er både populær på dansk og engelsk!

the-holiday
The Holiday

En af de bedste romantiske julefilm til dato. Hovedpersonerne spilles af Cameron Diaz og Kate Winslet, der begge er singler. De to veninder bytter hus, og derefter bytter hus i to uger, hvor alt ændre sig. Ohh loove

lille-per
Far til fire i byen

Hvis ikke du selv sætter den på – så støder du helt sikkert på Lille Per når du zapper rundt på flimmeren. En god, gammel klassiker.. “Til julebaaal, til julebaal i nisselaand!

the-polar-express-polar-ekspressen
The Polar Express

En film jeg har grædt meget til. Egentlig ikke fordi den som sådan er sørgelig. Den minder bare så meget om barndom. Drømme, julen, håb og kærlighed. Den er bare SÅ sød!

the-santa-claus-og-tror-du-paa-julemanden
The Santa Claus – Tror du på julemanden? 

En af mine absolut favoritter. Nu vil jeg ikke røbe for meget.. Men en nat falder julemanden ned fra taget, og Scott Calvin er inden længe, på vej til nordpolen for at overtage hans pligter. Et must see!!

trading-places
Trading Places – Bossen og Bumsen 

Vi kender alle sammen den populære Eddie Murphy, og som jeg synes alle hans film er gode, så er den her det bestemt også. En snobbet rigmand, og en fattig hjemløs, bytter plads som en del af et væddemål.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY NIGHT