VALENTIN BRANDS //VIP EVENT

UPDATE PÅ BLOGGENS INDHOLD

large-4

Dette indlæg vil handle lidt om bloggen generelt.. på det gode og det onde. Om forbedringer.

Men…
Er bare ét af de ord jeg gentager rigtig meget i mine indlæg, det er først når jeg selv har skimmet indlægget et par gange, at jeg finder ud af det og så irriterer det mig, at jeg ikke skiftede ordet ud med et andet.

Styles & outfits…
Der skal MANGE flere outfits på bloggen fremover. Jeg er begyndt at eksperimentere meget mere med tøj, end jeg førhen har gjort. Netop fordi jeg kan, hvilket jeg ikke altid har følt jeg kunne.

Afsnit…
Jeg begyndte for et par måneder siden, at dele teksten i mine indlæg op i afsnit. Jeg ved ikke om det virker bedre, men det synes jeg personligt selv. Det er lettere at læse, og ikke nær så tungt i længden. Jeg har læst blogs, hvor jeg scroller ned og ikke nænner at kigge på det, på grund af den lange sammenhængende tekst. Men jeg håber, at I synes det fungerer!

Dansk/Engelsk? 
Jeg har alt for tit, haft tanken oppe og vende.. Skal jeg skrive engelsk også? Den kan jeg ikke helt finde ud af.. Hvad tænker I om dette?

Er der noget i har set for lidt af på bloggen? eller har I nogle gode ideer til indlæg? så fyr løs!

Hav en fortsat god søndag.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTIN BRANDS //VIP EVENT