UPDATE PÅ BLOGGENS INDHOLD

DAGENS FUND

udklip

Dagens fund er denne smukke blazer fra Ganni, i vaskeægte Marie Jedig style. Den går 100% til den stilsikre kvinde, og jeg kan godt lide den er en smule retro..

Den kunne gå super godt til et par sorte boots, en flot blonde bh indenunder og et par trousers. Hvis det er mere “kom-i-byen-stemning” kunne det se godt ud med et par sorte knee boots og en flæser/læder nederdel. Hvis det er hverdagslooket du er ude efter, kan et par cowboybukser og ballerinaer også se super klassisk ud dertil – for at tilføje lidt ekstra, kan et par store øreringe og hestehale gøre underværker.

Køb: HER

mobil-tilbehoer
//Sponsoreret

Udover denne smukke blazer, har jeg klikket et mobilcover og beskyttelsesfilm hjem. Jeg er blevet lidt småtræt af det traditionelle sorte. Jeg ved godt det passer til alt, men covers der bare er en smule mere spændende at se på end lige dét, er prikken over i’et pt. Jeg har både fundet et cover til mobil med kortholder, spejl i og et med glimmer på.

Jeg har dog en fornemmelse af, at det med glimmer på ville blive noget sjusk i længden, hvis nu der kommer til at ligge glimmer alle vegne, og på ens hænder – nu har jeg jo min mobil i hånden sådan rimelig ofte (I been there).

Det med kortholder synes jeg er super smart, for så behøver jeg ikke at slæbe en lille pung, eller taske med, det er da nemmere bare at smide telefonen i lommen, og så have frie skuldre.

De fleste af dem er faktisk ret maskuline, men der er da noget til kvinder ind imellem, vi er jo så enkle i al’ vores design hvad det angår. Jeg har fundet dem på: https://coverdk.dk – tjek deres side ud, der er også noget for ikke-iphone brugere, så du bliver ikke snydt.

Love S

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE PÅ BLOGGENS INDHOLD