HAMBURG GUIDE

OUTFIT

tomcollage-vert

Hej sweeties. Lige en hurtig update inden jeg går i krig med de mange afleveringer. Jeg har virkelig haft en stressende oktober måned, så jeg er glad for at være inde i november, hvor jeg kan slappe lidt mere af.

Jeg er ret imponeret over, at der allerede er kommet en hel del sne. Jeg synes faktisk, at det er en smule hyggeligt. Jeg kan virkelig godt lide, bare at sidde inde i varmen og hygge med en kop kakao og se Home Alone, mens jeg ser sneen falde udenfor vinduet… Og jeg ser frem til juleferie!

Jeg er i dag trukket i min nye kjole fra Mango, som jeg købte i Hamborg. Jeg synes sammensætningen af outfittet er super klassisk, men på et eller andet punkt minder det mig også om en kinesisk skolepige haha. But i love it!

Rigtig god onsdag til jer.

Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAMBURG GUIDE