WEEKEND GETAWAY

THE WEEKEND IN HAMBURG

1 2 3 3-2

Hej igen. Så er jeg netop på vej hjem fra en fantastisk tur til Hamburg. Jeg må indrømme, at den overgik alle mine forventninger, fordi vi simpelthen oplevede så meget. Jeg elsker at bruge tid med Sofie og ville ønske, at vi kunne ses noget oftere. Men afstanden gør det noget besværligt. Og så er det jo heller ikke helt gratis.

Det var rigtig spændende at komme til Hamburg igen – jeg vidste på forhånd, at der var nogle ting jeg gerne ville se, men som jeg måtte nøjes med at gå forbi sidste gang jeg var der. Så jeg er rigtig glad for, at det blev en realitet.

Jeg ankom til Flensburg sent fredag aften, hvor jeg var oppe og overraske Sofie på hendes skole, da der var et arrangement. Lørdag morgen tog vi til Hamborg, hvor vi sov til søndag. Det var super nemt at komme frem og tilbage derfra, så en storbyferie til Hamborg en anden gang, takker jeg ikke nej til.

Jeg forstår godt at Hamborg er populær. Det er en pulserende by, med massere af liv og lige min stil, som blogger – men også personligt. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage.

Følg med, for der kommer mere op fra turen!

Love S

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND GETAWAY