CPH UPDATE

SCHOOL UPDATE

recoil

Hej sweeties. Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at jeg har opdateret jer på skolefronten. Faktisk siden første skoledag tilbage i august. Status er, at jeg ikke har ændret mit syn på hverken skolen eller de mennesker der går herude.

Jeg var en smule skeptisk i starten, da jeg synes folk kom og gik. Nogle fandt ud af det ikke var noget for dem, og andre så man bare ikke mere til – så man skulle lige have styr på, hvornår hele klassen var samlet.

Jeg har fundet ud af hvor nemt det er at fyre penge af på mad når man er kommet ind til Aalborg.. det skal jeg lige vænne mig til. Man bliver jo fristet hele tiden! Derudover, bliver jeg aldrig god til togene.. om de så er forsinkede, for fyldte, for lille eller aflyst..

Men jeg er super glad for det. Indtil I hører andet, så kører det bare på skinner (bogstaveligt talt)! Hvad så med jer, er I faldet godt til på jeres nye studier?

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH UPDATE