ARRIVED IN COPENHAGEN

CPH UPDATE

Blogging Badass

 

Hej sweeties! Indtil videre nyder jeg skønne København. Jeg er blevet revet rundt fra den ene kulturelle seværdighed til den anden, så jeg ser frem til at kunne bruge weekenden på at slappe af! Jeg skal i dag, bruge min fredag med Nico fra min klasse, hvor vi bare skal shoppe og rende rundt i kbh og hygge os. Jeg synes tiden går rigtig hurtig, ville ønske jeg kunne være her lidt længere.

God weekend til jer!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARRIVED IN COPENHAGEN