OYSTER WEEK

SÅDAN FLIRTER DU PÅ SKRIFT

oww

Det er efterhånden ved at være noget tid siden jeg lagde noget ud på bloggen der omhandlede drenge – og tinder. Det er allermest fordi jeg er kørt træt i det. På et tidspunkt var tinder the shit. Jeg tjekkede det faktisk ofte for ikke at gå glip af noget.

Jeg har sammen med et par veninder, haft et par sjove oplevelser med det nye koncept på tinder, hvor man kan oprette en “jeg-skal-i-byen” gruppe og matche med andre der også skal i byen. Det er super skægt.

Men en hel anden snak, er hvordan man opretholder den samtale, der enten er på tinder eller generelt bare på sms. Noget der har stor betydning, er den bio(profiltekst) man har stående, da det ofte er den man tager udgangspunkt i når samtalen begynder.

Jeg har samlet et par tips til at holde samtalen kørende og give den ekstra gas med flirteriet på tekst

Du må ikke svare med det samme
Det der piger har med, at man ikke må svare lige når man har fået en besked, men skal vente et stykke tid, for ellers virker man desperat. Det er så langt ude.. det er bare min mening – for du har ikke noget at miste og hvorfor skulle han blive irriteret over, at du svarer hurtigt tilbage på hans beskeder? Det viser jo bare du er interesseret.

Kom igang
Det er okay at være den der skriver først. Det viser bare du er modig og selvstændig nok til at stable en samtale på benene. Du kan starte med et “Hej.” hvilket ville være lidt tørt, så du kunne i stedet prøve med en lille joke (total icebreaker), eller stille spørgsmålstegn ved noget i hans profiltekst eller på hans billede. Såsom “Seriesluger? Nå, hvilken er din yndlings?” – eller “Ej, jeg vil også til Paris”

Koncentrér dig om ham
De fleste fyre giver piger rigtig mange komplimenter, for at imponere i starten. Prøv istedet at vende disse mod ham. Prøv i det hele taget, at vende samtalen mod ham – uden at savle ned i skærmen. Spørg hvor han er fra, om han altid har boet der, hvad hans yndlings serie er.. Uden at få det til at lyde som et forhør. Skriv lange sætninger, i stedet for korte – det viser du gider at skrive.

Kropssprog
Du har intet kropssprog eller udtryk at vise gennem beskeder, så benyt dig af massere af emojis. Det erstatter det gode kropssprog, og gør samtalen levende.

Fælles interesser 
Er faktisk ret vigtigt.. Hvis ikke du kan tyde det via hans billeder eller profiltekst, så find på noget. Som den fantasifulde kvinde du nu er, kan du sagtens finde på noget som en film i begge har set, en by i begge har været i, en restaurant, natklub, fodboldhold, synkronsvømning, hvad ved jeg. U got it

Dør samtalen
Det er umuligt. For i kender ikke hinanden, så der er tusind ting at spørge om. Men vær opmærksom på, om du er den eneste der stiller spørgsmål – for så er der nok ikke så stor en interesse fra den andens side af.

Stavefejl
Uanset hvor træls det lyder, så er der altså ikke noget værre end at skrive med en, der konstant har fejl i sine beskeder. Man kan godt se forskel på stavefejl og stavefejl i den sammenhæng, at man sender sine beskeder en tand for hurtigt.. Det er sjusket og ingen gider at se på det!

Håber I fik nogle gode råd med på vejen.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OYSTER WEEK