OYSTER WEEK

AVOCADO & ÆGGESALAT SANDWICH

sandwich_625x350_61467126370

Denne sandwich er et hit til madpakken! Jeg synes det er vigtigt, hvis ikke man er typen der bruger penge på mad hver dag – at ens madpakke er forholdsvis “spændende.” Ingen gider at sætte tænderne i en spegepølsemad der har lagt og svedt indtil frikvarteret har meldt sin ankomst..

Jeg elsker avocado og æg på brød, derfor er denne sandwich oplagt til jer der gør det samme.

Sådan gør du
Start med at riste noget brød, det behøver ikke at være groft brød, det kan også være rugbrød. Derefter tager du avocado i en skål og maser det sammen, til det bliver cremet. derefter tilsæt lidt citronsaft. Smør det i sandwichen og tilsæt de hårdkogte æg. Du kan også putte salat eller hytteost i, med purløg eller løg. Mums!

 

Love S

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OYSTER WEEK