NYHED TIL DIN VIRKSOMHED

SHEILA VOLDBY INTRO

Da jeg var ude og holde foredrag om bloggen, viste jeg eleverne en video, for at give dem et lille indblik i hvordan det er at være “blogger for en dag.” Nu kan i se den på min youtube kanal – nu som en intro video/trailer til bloggen. Den er filmet og redigeret af den kanon dygtige Jonathan Søe. I kan se mere til hans arbejde på hans side: her. Husk at subscribe! Og følg med på min facebookside: her og instagram: her.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED TIL DIN VIRKSOMHED