HOW TO GENTLEMAN BY JAMIE VOLDBY

HVERDAGSLUKSUS

img_3761

Hverdagsluksus, er en vigtig del af min hverdag. De små ting der kan gøre en forskel. Nedenfor kan i læse hvad der kan gøre min hverdag bedre:

Nyt sengetøj
Der er ikke noget bedre end at gå i seng med nyt og rent sengetøj. Jeg ELSKER det. Men jeg er for dårlig til at skifte det.. ikke for at lyde klam. Men det tager et årti.

Vand med brus
Det gør min morgen-middag-aften ti gange bedre, hvis jeg kan få vand med brus, om det så er med citrus eller smag. Jeg kan bedst lide det på flaske, end på dåse. Det er en vigtig detalje.

Nye planter
Eller blomster.. whatever. Jeg kan godt lide at have blomster på mit værelse. Desværre dør de lidt for hurtigt. Det giver bare rummet lidt luft.

Parfumer
Jeg forlader aldrig mit hjem, uden nærmest at bade mig i parfume. Derudover har jeg altid en parfume med i tasken. Jeg har én parfume jeg er særlig glad for. Dog ved jeg ikke hvor den kan købes, og har surfet google tør for ideer. Øv

Nye modemagasiner
Der er ikke noget bedre, end at købe nye blade, hvor der er tonsvis af inspiration. Jeg abonnere ikke på noget bestemt blad, da det er vigtigt for mig at kunne købe det blad jeg synes er spændende den ene måned. Og ikke bruge penge på det samme. Selvom jeg i bund og grund synes, at ELLE og COVER gør det lige godt hver gang.

God morgenmad
På billedet ovenfor ses lørdagens morgenmad. Det er den slags morgenmad der gør mig super glad, og giver en god start på dagen. Det er bare noget andet, end at spise en portion tør havregryn… for mit vedkommende.

Ansigtspleje
Når jeg har tid til det, farver jeg bryn, lægger ansigtsmaske og i sjældne tilfælde – laver negle. Jeg elsker følelsen man får, efter at have gjort noget godt for sin hud.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO GENTLEMAN BY JAMIE VOLDBY