OUTFIT

THIS DAMN SUNDAY

0

Du tager dig selv i at sidde i en kæmpe rede af dyner og puder i din seng, omringet af gamle kopper af kakao og the-rester. Tallerkener fra de måltider, du nu har slæbt dit dovne korpus ned for at hente. Fundere over hvorfor du ikke er mere aktiv bare lige i dag. Kunne godt bruge en tand mere livsenergi til de ting der står øverst på prioriteringslisten. Her sidder jeg og skruer op for min søde tand og ned for fornuften. Den her weekend har bare stået på arbejde og på noget så populært som lektier og afleveringer.

Dog har jeg et par billeder der også skal tages, et par indlæg der skal skrives, et billede der skal på instagram og jeg kunne blive ved. Der er meget der skal nås, der er meget jeg vil nå og meget jeg faktisk ikke behøver at nå. For intet haster.. men det er jo hvad du selv gør det til.

Og som jeg sad der og tiden den gik, kunne jeg ikke undgå at reflektere over, hvorvidt jeg bruger min tid forkert eller ej. Jeg bruger massere af tid  på dette altopslugende medie, der i virkeligheden slet ikke fungerer som afslapning, mere eller mindre som en slags stressfaktor. For du vil gerne være på hele tiden, og det irriterer dig faktisk lidt, at du ikke kan være det.

Kender i dette?

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT