MUSTHAVES FRA MOODINGS MED 25% RABAT

ARTIKEL OM BLOGGEN UDE NU

IMG_2537

Hej søde jer!! I dag fik jeg mig noget af en overraskelse, da jeg kom hjem og åbnede for oplandsavisen. Der var nemlig en hel side – om undertegnede! Den handler om det at være blogger, primært i en lille by som Brønderslev. Fordele og ulemper ved at blogge og at kæmpe for det man gerne vil og meget, meget mere! Hvis i er fra Brønderslev og omegn, så synes jeg bestemt i skulle tage oplandsavisen under armen og få lidt godt læsestof til turen hjem i toget eller hvad i nu ellers render og laver.. Slikker sol, whatever. Hvis ikke i er fra Brønderslev, så hop ind på dette link og læs lidt af artiklen. Ellers har jeg vedhæftet et billede af den nedenfor hvis i er gode til at læse det med småt.

IMG_2528

Det er SÅ stort for mig at være en del af dette, og jeg er så stolt over den udvikling der er sket her på bloggen. Det havde jo ikke været uden jer trofaste læsere. Af hjertet, TAK!

Love S

 

5 kommentarer

 • Jo tak 🙂 Jeg er så heldig de klarer alt det tekniske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have og i lige måde 🙂 Jeg flytter også over til bloggers dejlight en af dagene 🙂 Ja det er super ærgerligt.. En sjælden gang er der noget i Århus og det er trods alt lidt mere realistisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Voldby

   Tak! Ja, så står den heller ikke helt stille. Det lyder da spændende, håber du kommer godt i gang så – ellers må du endelig spørge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skægt at læse 🙂 Jeg er selv fra Hjørring og blogger også på Blondinemor.dk. Og jo det har sine besværligheder at være blogger i Nordjylland 😉 Det største problem er egenligt at man sjældent kan deltage i netværksarrangemeter, events osv. Det mangler jeg virkelig! Oplever dog kun folk er nysgerrige på min blog og hvorfor jeg gør det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Voldby

   Det er super fedt, at se du også blogger heroppe. Men det er også det jeg ærgrer mig rigtig meget over, for man vil jo gerne deltage i det man bliver inviteret til, men afstanden gør også at det er besværligt. Fin blog du har dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSTHAVES FRA MOODINGS MED 25% RABAT