ER DU FRA JYLLAND ELLER KØBENHAVN?

OUTFIT

1 222 3 4 5

Godmorgen piger! Hermed gårdagens outfit, hvor jeg lige viser mine nye boots fra Balenciaga frem – de er købt på www.vestiairecollective.com som er en luksus 2ndhand online. Det var faktisk rent held, at jeg faldt over dem, for jeg havde selv kigget efter dem længe. De kom med posten i forgårs og jeg er så FORELSKET. Dog er jeg typen der altid starter ud med ødelagte hæle og vabler når jeg træder i et par nye sko, fordi de altid lige skal gåes til.

Anyway, i dag skal jeg lige ud og shoppe lidt med Caro, jeg mangler en masse nyt makeup og bukser. Hvad skal i bruge jeres torsdag på?

Love S

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU FRA JYLLAND ELLER KØBENHAVN?