SUNDAY AND INTERIOR

MONDAY

14218371_10207902871713282_660543017_n
Snapchat: Sheilavoldby

Jeg forstår det ikke, har egentlig aldrig gjort det og kommer nok heller ikke til det. Mandage er -og forbliver den eneste dag i hele ugen man helst vil undgå. Mest af alt fordi det er den dag der skriger os i hovedet, skubber os ud af døren til skole og arbejde. Fortæller os at den første dag er evig lang, men at vi godt kan tillade os at tage en lur når vi kommer hjem – velvidende at vi ikke gør det. Hvor må det være sørgeligt at være mandag.

Siden jeg åbnede øjnene i morges, til et værelse fuld af solskin der skinnede ind gennem mit gardin, var jeg fast besluttet på at gøre mandagen positiv og ikke negativ. Mandag behøver ikke at være dumme. Jeg skulle have været i skole til kl  16 as usual og derefter lave lidt blog arbejde. MEN jeg tog toget hjem allerede kl 14 da jeg fik en allergisk reaktion. Status er nu, at jeg skal til at skrive logbog over hvad jeg spiser.. Øv. Nu vil jeg nyde vejret mens det stadig er her. Jeg håber i har haft en god mandag!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY AND INTERIOR