INSPIRATION //GISELE BÜNDCHEN

PSST…

IMG_1353 IMG_1356

Godmorgen kære jer! Det her indlæg bliver nok mest for de kvindelige læsere – jeg skal lige slå noget fast. En lille vane/u-vane what ever. Jeg køber kun sæt i undertøj. Jeg kan virkelig ikke gå med en bh der slet ikke passer til de trusser jeg har på. Der er ikke noget værre end at jeg selv ved, at det jeg har på indenunder er grimt. Er jeg den eneste?? Selvom at man ikke kan se det, så er det følelsen af, at man er velklædt der tæller. Dette flotte sæt købte jeg i Paris – det er fra butikken NewYorker (faktisk anede jeg ikke de havde så pænt undertøj). Jeg går helt i shopping-mode, når jeg fortæller jer om de nye ting jeg køber ihh! God onsdag til jer.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION //GISELE BÜNDCHEN