MUSTHAVES FRA MOODINGS MED 25% RABAT

INSPIRATION //GISELE BÜNDCHEN

1gisele-bundchen-by-mario-testino-for-vogue-paris-october-2015-1+6

Pigen der som 14-årig blev spottet på McDonald’s i São Paulo af en model spejder. Gisele Bündchen er en brasiliansk model og blev optaget i  Guinness Book of World Records som den rigeste supermodel. Hun har datet Leonardo DiCaprio (pisse snyd) og siges at være en af verdens højest betalte modeller.

Jeg synes Gisele er super inspirerende – ikke bare i hendes “mommy moments”, men også på den måde hun har kæmpet; både med at opretholde sin karriere, deltage i modeshows når man hellere ville ligge hjemme på sofaen. At holde hovedet højt og prioritere både jobbet og familien.

Allerede i 1993 startede hendes passion for modeverdenen, hvor hun blev opdaget. I 1997 tog hun til London for at caste på 42 shows, og fik sit første gennembrud da hun blev booket til Alexander McQueens show. Hun lavede i 1998 (det år jeg blev født) – sin første britiske Vogue forside og blev siden da, den mest efterspurgte forsidemodel. Hun vandt i 1999 Vogue-prisen som “Årets Model.”

Hun spiller desuden også Serena i filmen “The Devil Wears Prada” som kort sagt er en klassiker. Hun fik en overvældet høj kontrakt med Victoria’s Secret, og fik statussen som verdens største topmodel. i foråret 2015 vinkede hun farvel til catwalken og karrieren som supermodel og udtalte  “Min krop bad mig om at stoppe. Jeg respekterer min krop, og det er privilegium at kunne få lov til at sige stop.

Afskeden handlede om respekt for sig selv. I forbindelse med De Olympiske Lege i Rio 2016, sagde Gisele Bünchen, at hun gør et comeback på catwalken fordi OL afholdes i hendes hjemland.

Du kan følge hende på Instagram her.

Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSTHAVES FRA MOODINGS MED 25% RABAT