BLUE FAVORITE

MUSTHAVES FRA MOODINGS MED 25% RABAT

tomcollage1 tomcollage2

1. her /2. her /3. her /4. her og her /5. her /6. her /7. her /8. her /9. her /10. her

Brug rabatkoden SUMMER25 for at få 25% t.o.m. d. 31/8.

Ovenfor ses mine favoritter fra Moodings. Der er i dag og tre dage frem, de holder sensommer udsalg. Så det er bare at komme igang hvis du skal have noget billigt med til hjemmet! Dog er det lidt trist at vi ikke har haft payday endnu, så var jeg nok ikke så kræsen mens jeg sad her og viftede med guldkortet. Øv øv. Mine absolut yndlings er nr. 1,4,6 og 8. Jeg synes virkelig “Danmark” billedet er så fint og bordet er virkelig lige min stil. God mandag.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE FAVORITE