STELLA MCCARTNEY SPORT FAVES

HVAD ER DU SÅ BANGE FOR?

God stil, er at man tør være den man er.

13511392_10207374673588659_1580050650_n

Jeg har før hørt:
Jeg går kun i sort tøj, ellers ligner det alle andres
Jeg går kun med bluser der går ned over numsen, ellers kan man jo se den
Jeg vil gerne gå med sort læbestift, men jeg vil ikke skræmme nogen
Nøøj, den der trøje er for fed. Men jeg kan nok ikke gå med den
Jeg vil gerne dyrke fitness, bare ikke i mit eget center, hvor alle kender mig

Hvad holder jer tilbage? Hvor i alverden er jeres selvtillid rendt hen? For I skal dælme til at have fart på for, at indhente den. For at komme over og tænke i andre baner; så glem din alder, glem alt om dine dårlige sider og hvad du nu ellers er utilfreds med. Man kommer ingen vegne ved bare, at vende hovedet den anden vej. Din stil afspejler tit den person du er. Det førstehåndsindtryk du giver andre mennesker.

Jeg beundrer de store designere for deres passion og tålmodighed for dette. Deres mod i det hele taget. Det her er nok mere en snak om Garderobe psykologi. Hvorfor vælger vi som vi gør? Skab noget mere avantgardisme!

Hvis folk kigger underligt på dig? Skal vi ikke ændre ordet “underligt” til undrende i stedet. For ALLE mennesker i denne her verden, er nysgerrige. Nogle mere negative end andre. Det følger med til, at være sig selv. Smile and wave…

Hvis folk synes din stil er underlig? Det eneste du kan gøre, er at forklare folk hvorfor du går klædt som du gør, og så vil de helt sikkert se anderledes på det. Om du er Pastel Goth, jakkesæts tøs, mode freak med tårnhøje stylter eller bare foretrækker et par cowboybukser og en t-shirt. Who cares?

OG TRO MIG.. de fleste fyre finder individualister langt mere tiltrækkende, end en gruppe piger i det samme kluns! Det holder altså ikke, hvis du bare langer ud efter det yderste kluns i skabet hver eneste morgen – tænk over det!

Love S

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STELLA MCCARTNEY SPORT FAVES