DET HER ER BARSKT

FØRSTE SKOLEDAG

Udklip
I dag var som sagt min første dag på ASK(Aalborg Studenterkursus). Jeg var meget overvældet over hele dagen generelt. Jeg synes det er en super skøn klasse jeg er kommet i. Der er mange forskellige typer af mennesker og vi snakker allerede godt sammen. Efter skole tog jeg ind til byen og fik et glas rosé med Em, hvor vi efterfølgende var rent sent hjemme på grund af de mange forsinkede/aflyste toge – det er noget man lige skal vænne sig til efter at være kommet herind.. en del mere trafik i hverdagen. Da jeg gik hjem, brød jeg ud i, hvad der må have været det største smil hidtil. Det smil, som bare skriger af lykke. Det eneste jeg tænker, er at det her bliver to fantastiske år.
Nu vil jeg smutte ud og gå en lang tur med mutti. Jeg ser frem til en ny og spændende dag igen imorgen. Kys kys!
Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET HER ER BARSKT