THE WEEKEND

MORNING MONDAY

13989660_10207725878848571_2106571673_n tomcollage23

Godmorgen de damer.. Min morgen startede ud med hjemmebagte croissanter, som i kan se ovenfor. Mums! Min mandag bliver brugt på online shopping. Eller det kan man ikke kalde det, jeg finder ting til ønskelisten og ærgrer mig over de ikke er mine, so far.. Jeg venter stadig i spænding på et par sko jeg skulle modtage i den her uge. Men om jeg så ikke har været ude og glo i postkassen tusinde gange før de skulle have været her – jooo da. Jeg har forresten besluttet mig for at sætte søgningen i gang efter en kæmpe plante. Jeg vil have sådan en stor en, så jeg føler jeg er udenfor, palmetræ-ege-bøge-busk, u name it. Det giver lidt mere liv i rummet. Rigtig god mandag derude.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE WEEKEND